Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » VOĆNI UŽITAK BEZ PEČENJA BEZ PO MUKE A KAO I VRHUNSKOG RESTORANA

VOĆNI UŽITAK BEZ PEČENJA BEZ PO MUKE A KAO I VRHUNSKOG RESTORANA

Written By Zaboravljeni Recepti on nedjelja, 2. listopada 2016. | 00:15:00



Sastojci
Podloga
1 pakung piskot keksa
oko 300 ml. vode
svjeze otisnuti sok od narande
malo ruma



Krema
600 ml. mlijeka
150g. secera
2 vrecice praska za puding od vanilije
2 vrecice vanilin secera
prstohvat soli
200 g. butra
Vocni preljev
700 g voca npr. jagode,maline,kupine,ribizl
2 vrecice vanilin secera
po potrebi secera
6 listova zelatine

Priprema
1.
Pomijesajte vodu, sok i rum te umacite piskote i slazite ih redom u kalup.
2.
Za kremu skuhajte puding sa secerom vanilin secerom i prstohvat soli, te u ohladenu kremu dodajte izradeni buter.
3.



Kremu sipajte na piskote .
4.
Istucite holla slag te ga ravnomjerno premazite na kremu.
5.
Kolac stavite u hladnjak .
6.
Voce operite i ocistite te ga pirirajte sa mikserom da dobijete gustu kasu.
7.
U voce dodajte secer i vanilin secer, kratko sve skupa prokuhajte uz stalno mijesanje na laganoj vatri tek toliko da se secer otopi.Obavezno probajte pa ako je potrebno dodajte secera. Ohladite da bude mlako.
8.
Zelatinu stavite da nabubri u hladnoj vodi. Nabubrenu zelatinu ocijedite ,te otopite na laganoj vatri i dodajteje u kuhanu ohladenu vocnu kasu.
9.
Dobro promijesajte te prelijte na holla slag.
10.
Dobar tek!!!!

Izvor: coolinarka.com
SHARE

About Zaboravljeni Recepti

0 komentari :

Objavi komentar