Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » CARSKO MESO IZ PEĆNICE...NISTE PROBALI NE ZNATE ŠTA PROPUŠTATE

CARSKO MESO IZ PEĆNICE...NISTE PROBALI NE ZNATE ŠTA PROPUŠTATE

Written By Zaboravljeni Recepti on utorak, 25. listopada 2016. | 22:14:00



Volimo carsko..posebno ako je sa roštilja..Ali i ovako iz pećnice je odlično...Za jednostavan a obilan ručak,s kojim nema puno posla....Pećnica većinu odradi sama,a vi dobijete i meso i prilog bez imalo muke.
Sastojci
1 kg carskog mesa
ulje
40 dag krumpira
40 dag mrkve
2 poriluka(ili luka)



1-2 lovorovog lista
1 m.ž Slatke paprike mljevene Podravka
75 ml bijelog vina
sol,papar,vegeta
ružmarin

Priprema
1.
Carsko narežite(najbolje da vam ga narežu u mesnici).Pa ga prerežete još na 2-3 manja komada.Natrljate ga sa crvenom paprikom,soli i paprom.Krumpir i mrkvu očistite pa narežete.Poriluk ili luk isto očistite i narežite na veće komade.Sve zajedno pomiješate ,prelijte s uljem i stavite u pećnicu.



2.
Dodate lovor,ružmarin i pecite na 180 stupnjeva oko 75 minuta.Tijekom pečenja sve povremeno podlijevajte umakom od pečenja i bijelim vinom.Poslužite uz sezonsku salatu.

Izvor: coolinarka.com
SHARE

About Zaboravljeni Recepti

0 komentari :

Objavi komentar