Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » PEČENI KRUMPIR ZA POLA SATA! MALO JE DRUGAČIJE OD OBIČNOG PEČENOG KRUMPIRA, PA SE MOJIMA SVIĐA

PEČENI KRUMPIR ZA POLA SATA! MALO JE DRUGAČIJE OD OBIČNOG PEČENOG KRUMPIRA, PA SE MOJIMA SVIĐA

Written By Zaboravljeni Recepti on petak, 23. rujna 2016. | 19:42:00



SASTOJCI
1 kg krumpira
5 dkg margarina
0,5 dl maslinovog ulja
1 režanj češnjaka


sol, peršin

PRIPREMA
1.
krumpir očistiti i po duljini odrezati jednu tanku krišku, da krumpir može čvrsto stajati na podlozi
2.
zarezati na tanke ploške (paziti da se ne zareže do kraja-krumpir mora ostati u komadu)
3.


krumpir staviti kuhati u slanu vodu. Kuhati ga nekoliko miinuta i izvaditi, te staviti u pleh za pečenje
4.
izmiješati otopljeni margarin, maslinovo ulje, češnjak i peršin i to pažljivo preliti preko krumpira. Nastojati da smjesa uđe između narezanih ploški krumpira
5.
peći u pečnici

Izvor: coolinarika.com
SHARE

About Zaboravljeni Recepti

0 komentari :

Objavi komentar