Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » NAJBOLJI UMAK ZA PILETINU TELETINU JELA SA ROŠTILJA....

NAJBOLJI UMAK ZA PILETINU TELETINU JELA SA ROŠTILJA....

Written By Zaboravljeni Recepti on petak, 16. rujna 2016. | 23:14:00



Sastojci:
250 g šampinjona
1 mala glavica crvenog luka
1 češanj bijelog luka



200 ml vrhnja za kuhanje
biber
so
ulje
peršun

Priprema:
1.
Luk isjeckati što sitnije. Šampinjone očistiti ubrusom i narezati na željene komade.
2.
Na malo vrućeg ulja propržiti luk.
3.
Čim luk požuti, dodati narezane šampinjone i miješati dok gljive ne puste svoj sok.


4.
Dinstati 15 minuta (povremeno dodavati jako malo vruće vode).
5.
Na kraju dodati vrhnje za kuhanje, te posoliti i pobiberiti po želji.
6.
Čim vrhnje prokuha, skloniti umak sa vatre i posuti sitno sjeckanim peršunom.

Posluživanje:
Odličan uz piletinu, teletinu, uz meso sa roštilja, uz pomfrit ili kuhanu rižu!

Izvor: coolinarka.com
SHARE

About Zaboravljeni Recepti

0 komentari :

Objavi komentar