Uključite pećnicu i dok se ona zagrije,pizza je spremna
SASTOJCI:
TIJESTO:
2 čvrsta jogurta
3 čaše brašna
1 prašak za pecivo
sol
OSTALO:
šunka,kobasica
sir
sok od rajčice
gljive,feferonkice,masline
origano
PRIPREMA:
1.
Jogurt stavite u posudu, dodajte brašno, sol i pr.za pecivo i umijesite tijesto.
2.
Odmah ga razvaljajte, i stavljajte u pleh u koji ste stavili papir za pečenje.
3.
Slažite na tijesto ono što volite i pecite pizzu 20 min na 200 C.
Posluživanje:
Brašna ćete možda morati staviti i više ovisi o tome s kojim inače radite.Manje ili više, osjetit ćete pod rukom kada je dosta.Ovo tijesto je mekano poput dizanog i ja ga često koristim kada sam u žurbi.
Izvor: coolinarika.com
0 komentari :
Objavi komentar