petak, 9. rujna 2016.

GRIZ NOKLICE KOJE SE NE RASPADAJU, JEDNOSTAVNE PRIPREME NE TRBA VAM NI VAGA



SASTOJCI:
1 cijelo jaje




4 jušne žlice ULJA
8 jušnih žlica GRIZA
malo soli

PRIPREMA:
Dobro vilicom istucite jaje, dodajte 4 žlice ulja i soli po ukusu, dobro istucite.
Važno: koristite istu suhu jušnu žlicu kojom ste stavljali ulje!

To je mjera, koliko u žlicu stane ulja, toliko stavite griza,znači  8 RAVNIH žlica. Promješajte i pričekajte minuticu – dvije može vam se činiti rijetko, ali nije treba samo malo pričekati.




Zakuhajte u juhu, juha ne smije jako kipjeti, već nek lagano bučka, stavljajte male noklice jer jako narastu! Koristite čajnu žlicu za ukuhavanje. Kuhajte cca 5 minuta, ugasite štednjak, poklopite i kada se zdebljaju gotove su! Sitno sjeckanim peršinom ukrasite juhu

Posluživanje:
Ako slučajno postoji isti recept, pošpotajte me ja ovaj brišem!

Izvor: coolinarka.com

Nema komentara:

Objavi komentar