Sastojci:
8 šnicli od svinjskog karea bez kosti (otkošćena kremenadla)
4 kašike Polimark Fini senfa
malo soli
brašno,
ulje, crvena mlevena paprika, biber, vegeta
Priprema:
Šnicle izlupajte kuhinjskim čekićem i posolite. Zatim svaku šniclu samo sa jedne strane namažite senfom i onda uvaljajte u brašno.
Pržite tako pripremljene šnicle na vrelom ulju dok ne poprime koricu, a onda sipajte preko njih vode, i to toliko da ih skroz prekrije dok se dinstaju. Dinstajte ih tako na umerenoj temperaturi pola sata, otprilike dok voda ne ispari i ne ostane lep gust sos oko njih. Dodajte po ukusu mlevene paprike, bibera, vegete i jedan lovorov list.
Poslužite uz kuvani krompir i šargarepu . Prijatno
Izvor: coolinarka.com
Nema komentara:
Objavi komentar