utorak, 30. kolovoza 2016.

OVO JELO JE TAKO UKUSNO I TAKO LAKO SE SPREMA...ZA ČISTU DESETKU



Sastojci:
1 kg pileće belo meso
2 kašike semf
200 ml pavlaka
100 gr kačkavalj

  
200 gr suvog vrata ili šunkarica
2 kom jaja
3 čena belog luka
1 kašika so

Priprema:
Iseči i izlupati snicle belog mesa, posoliti i poređati u podmazanu vatrostalnu posudu. Tako pripremljeno belo meso premazati semfom i posuti sitno seckanim belim lukom. 


Preko toga narendati kačkavalj. Poređati suvi vrat ili šunkaricu premazati semfom i ponovo poređati snicle. Iseči kačkavalj na lističe i staviti preko snicle. Umutiti jaja sa pavlakom i preliti preko svega. Peči u rerni na temperaturi 200 C da porumeni.

Posluživanje:
Ostaviti da se dobro ohladi i seći kao bajadere.Prijatno!

Izvor: coolinarka.com

Nema komentara:

Objavi komentar