Home
»
»
SPECIJALITET NJEMAČKE KUHINJE KOJI SE VRLO JEDNOSTAVNO PRAVI
SPECIJALITET NJEMAČKE KUHINJE KOJI SE VRLO JEDNOSTAVNO PRAVI
Written By Zaboravljeni Recepti on subota, 15. listopada 2016. | 22:24:00
Sastojci
Potrebno
4 kom većih krumpira
1/2 dl vrućeg mlijeka
4 žlice brašna
2 kom jaja
3 češnja češnjaka
papar
sol
vegeta
Priprema
1.
Sviježi krumpir naribati
2.
Preliti ga sa vrućim mlijekom
3.
Dodati brašno i sve ostale navedene sastojke
4.
Dobro izmješati
5.
Vaditi žlicom na vruće ulje i stanjiti u ” šniclu ”
6.
Ostavi da porumeni s obje strane
7.
Izvadi na papirnati ubrus da upije suvišnu masnoću
8.
I to je to!
9.
Dobar tek!
Izvor: coolinarka.com
0 komentari :
Objavi komentar