Home
»
»
ZAŠTO DA BACATE STARI HLJEB KAD MOŽETE NAPRAVITI ODLIČAN RUČAK ZA 10 MINUTA
ZAŠTO DA BACATE STARI HLJEB KAD MOŽETE NAPRAVITI ODLIČAN RUČAK ZA 10 MINUTA
Written By Zaboravljeni Recepti on utorak, 27. rujna 2016. | 23:04:00
Sastojci
1 vekna starog hleba
4 jajeta
200 ml jogurta
200 ml kisele pavlake/ vrhnja/
150 ml mleka
200 g sunke u listovima
200 g gaude ili sl. sira u listovima
malo butera
Priprema
1.
Umutiti jaja, kiselu pavlaku,
jogurt i mleko.
Hleb iseci na parcad i pripremiti
uzu, duguljastu tepsiju
koju treba dobro podmazati
buterom.
2.
Svaku krisku hleba umociti
u smesu od jaja, pa vertikalno
naizmenicno redjati tako
natopljen hleb, list gaude i list
sunke.
3.
Kad se potrosi sav materijal, preliti
musaku smesom od jaja i
peci u zagrejanoj rerni na
220 stepeni do rumene boje.
Posluživanje
Posluziti uz jogurt.
Izvor: coolinarka.com
0 komentari :
Objavi komentar