Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » ZAPEČENI PILEĆI ODRESCI...ZA DANAŠNJI RUČAK NE TREBA VAM NI POLA SATA

ZAPEČENI PILEĆI ODRESCI...ZA DANAŠNJI RUČAK NE TREBA VAM NI POLA SATA

Written By Zaboravljeni Recepti on ponedjeljak, 26. rujna 2016. | 12:09:00


Sastojci
1 luk
8 pilećih odrezaka
1 v.ž brašna
150 ml juhe ili temeljca



2 dcl kiseloga vrhnja
1 v.ž senfa
po 1m.ž vlasca,peršina i bosiljka
sol,papar,vegeta

Priprema
1.
Pileće odreske začinite,uvaljajte u brašno i ispecite na ulju.Izvadite meso a na masnoći od prženja izdinstajte sitno sjeckani luk.Zalijte s juhom.Dodajte kiselo vrhnje i senf.Promiješajte.Na kraju dodajte začinsko bilje(ja sam stavila svježi bosiljak,i suhi vlasac i peršin)Bolje je s svježim,ali i s suhim začinima se može kad ih nema svježih.



2.
Ostaviti par minuta da se začini spoje s umakom.Vratiti u tavu ispečeno meso i odmah poslužiti.
3.
Poslužiti uz sezonsku salatu i prilog po želji(krumpir,pire,riža,kus-kus.....)

Izvor: coolinarka.com

SHARE

About Zaboravljeni Recepti

0 komentari :

Objavi komentar