Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » PUNJENA PAPRIKA KAO HLADNO PREDJELO! OVO SAM ISPROBALA I VEOMA JE UKUSNO KAO HLADNO PREDJELO.

PUNJENA PAPRIKA KAO HLADNO PREDJELO! OVO SAM ISPROBALA I VEOMA JE UKUSNO KAO HLADNO PREDJELO.

Written By Zaboravljeni Recepti on ponedjeljak, 26. rujna 2016. | 19:08:00



SASTOJCI
Paprika i smjesa za punjenje
4 kom. roga paprike
100 gr. feta sira
2 kom. trokut sira


  150 gr. pršuta ili šunkice, ili po orginalu 1 par dimljenih kobasa
2 kom. češnja češnjaka
Za serviranje
po želji rajčica i maslina

PRIPREMA
1.
papriku očistimo od sjemenki te punimo smjesom
2.
sir izrendamo
3.


  pršut ili šunkicu ili već što želimo, isječemo na sitne kockice.Ja volim na štapiće-male i tanke.
4.
izgnječimo trokut sireve, češnjak,
5.
sol i papar po potrebi
6.
za serviranje:rajčice isječemo na tanke krugove, papriku izrežemo na prst debele kolutove i okolo poslažemo masline
Posluživanje
Ovo jelo je bolje napraviti jedan dan ranije i staviti na hladno u hladnjak.Sutradan je mnogo lakše rezati.

Izvor: coolinarka.com
SHARE

About Zaboravljeni Recepti

0 komentari :

Objavi komentar