Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » NAKON OVOG RECEPTA VIŠE NEĆETE BACATI STARI KRUH

NAKON OVOG RECEPTA VIŠE NEĆETE BACATI STARI KRUH

Written By Zaboravljeni Recepti on utorak, 13. rujna 2016. | 23:31:00



Sastojci:
od pola do celog hleba, zavisi od velicine pleha
200g sira
2kom. jaja




od pola do jedne solje mleka
200-250g sunke
250g kackavalja
po ukusu kecap

Priprema:
1.
Iseci kriske hleba debljine kao za sendvice.Poredjati ih u pleh.Praznine izmedju parcica hleba popuniti komadicima iseckanog hleba tako da se dobije ravna povrsina.
2.
Umutiti 200g belog kravljeg sira sa 2 jajeta i pola-jedna casa mleka.
3.
Tim filom premazati naslagani hleb.



4.
Preko nanesenog fila poredjati sunku kao za pizzu, narendati kackavalj preko sunke i prosarati kecapom.
Peci na 200°C oko 10-15 minuta ili kad kackavalj dobije odgovarajucu boju( pogledaj sliku ).

Posluživanje:
Iseci na kocke i posluziti uz pice po izboru.

Napomena: Prilikom redjanja pre kackavalja po ukusu mozete redjati i prsutu ili kobasicu ili nesto po vasem ukusu.Za pecurke nisam sigurna jer se bojim da bi pustile vodu.Prijatno

Izvor: coolinarka.com

SHARE

About Zaboravljeni Recepti

0 komentari :

Objavi komentar