Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » Kombinacija tri prirodna lijeka za liječenje mnogih bolesti

Kombinacija tri prirodna lijeka za liječenje mnogih bolesti

Written By Zaboravljeni Recepti on srijeda, 28. rujna 2016. | 13:24:00



Kombinacija jabukovog sirćeta, meda i češnjaka je vrlo učinkovita u liječenju različitih zdravstvenih stanja i bolesti. To je korišten lijek za liječenje prehlade, artritisa, visokog krvnog tlaka, infekcije, kao i neke ozbiljna stanja kao što su impotencija, astme, neplodnosti.
kombinacija prirodnih lijekova


Ova kombinacija je također vrlo dobra za snižavanje lošeg kolesterola (lipoproteina niske gustoće “LDL”) i jačanje imunološkog sustava.
Lijek treba konzumirati prije jela ili ujutro na prazan želudac. Studije su također pokazali da su bolesnici sa visokim krvnim tlakom primijetili značajan pad njihovog lošeg kolesterola i krvnog tlaka.

Potrebni sastojci:
10 češnja češnjaka
1 šalica jabukovog sirćeta
1 šalica organskog nepasteriziranog meda



Priprema:
Miješajte sve sastojke u blenderu dok ne dobijete homogenu smjesu (normalno to će potrajati oko 60-90 sekundi). Stavite smjesu u posudu i držati ga u hladnjaku.
Najbolje vrijeme konzumirati ovu ljekovitu kombinaciju je u roku od 5 dana od dana pripreme.
Kako ga konzumirati?

Možete konzumirati lijek na mnogo načina. Preporučujemo uzimanje 2 žlice lijeka ujutro na prazan stomak, prije nego što išta pojedete.. Ako vam se ne sviđa okus lijek, možete ga pomiješati sa šalicom omiljenu svježeg soka ili vode.

Izvor: atma
SHARE

About Zaboravljeni Recepti

0 komentari :

Objavi komentar