Sastojci:
1 kg pileće belo meso
2 kašike semf
200 ml pavlaka
100 gr kačkavalj
200 gr suvog vrata ili šunkarica
2 kom jaja
3 čena belog luka
1 kašika so
Priprema:
Iseči i izlupati snicle belog mesa, posoliti i poređati u podmazanu vatrostalnu posudu. Tako pripremljeno belo meso premazati semfom i posuti sitno seckanim belim lukom.
Preko toga narendati kačkavalj. Poređati suvi vrat ili šunkaricu premazati semfom i ponovo poređati snicle. Iseči kačkavalj na lističe i staviti preko snicle. Umutiti jaja sa pavlakom i preliti preko svega. Peči u rerni na temperaturi 200 C da porumeni.
Posluživanje:
Ostaviti da se dobro ohladi i seći kao bajadere.Prijatno!
Izvor: coolinarka.com
0 komentari :
Objavi komentar